Thalion Férfi kozmetikai Kezelések

Thalion Férfi kozmetikai Gépi Arckezelések

Gépi arckezelés ultrahanggal

Az ultrahangos kezelés során vízben és zsírban oldódó hatóanyagokat juttatunk a bőr mélyebb rétegeibe, melynek hatására a bőr láthatóan feszesebb és üdébb lesz. Az ultrahang rezgése által javul a bőr vér és nyirokkeringése, egyfajta ‘mikromasszázst’ végzünk a kezelt területen, javul a bőr szerkezete és a kötőszöveti rostok feszesebbé válnak. Kezelés lépései: letisztítás, peeling, felpuhítás, mélytisztítás, szemöldök formázása, fül szőrzet eltávolítása csipesszel, orr szőrzet igazítása, fertőtlenítés, tonizálás, ultrahangos hatóanyag bevitel, arcpakolás, arcmasszázs, lemosás, tonizálás, befejező gél

Ár: 13.000 Ft (60’)

Normalizáló gépi arckezelés

A férfi hormonoknak köszönhetően a férfi bőr gyakran zsíros vagy vegyes típusú, gyakori az acne és a comedo képződés, jellemzője a tág pórus, esetleg tisztátalan bőrkép. A helytelen táplálkozás, a gyógyszerek, a hosszan tartó stressz, a szakszerűtlen ápolás és a bőr felületén fejlődő baktériumok mind-mind negatív irányba befolyásolhatják bőrünk állapotát, melyek fokozott faggyútermelődést és még inkább tisztátalan bőrt eredményezhetnek.
Kezelésünk fő célja a faggyútermelődés csökkentése, normalizálása, a gyulladásos folyamatok, tisztátalanságok megszüntetése és az igénybevett bőr regenerációja.
A kezeléshez ultrahangot, soft lézert, BRH vörös és kék fényterápiát használunk, esetenként plazma terápiát.
Kezelés lépései:
letisztítás, peeling, felpuhítás, mélytisztítás, szemöldök formázása, fül szőrzet eltávolítása csipesszel, orr szőrzet igazítása, fertőtlenítés, tonizálás, ultrahangos hatóanyag bevitel, soft lézer terápia, BRH vörös és kék fényterápia, ‘szövetfátyol’ maszk, tonizálás, befejező gél, kézmasszázs

Ár: 15.000 Ft (90’)

Oxigenizáló gépi arckezelés

Oxigenizáló kezelésünk élénkítő hatással van a szövetekre, a sápadt, fakó bőr visszanyeri eredeti frissességét, életerejét és ismét feszessé, ragyogóvá válik.
Ultrahang segítségével tengeri- oxigenizáló ampullát juttatunk a bőrbe, majd soft lézer terápiát, BRH vörös és kék fényterápiát alkalmazunk.
Kezelés lépései: letisztítás, peeling, felpuhítás, mélytisztítás, szemöldök formázása, fül szőrzet eltávolítása csipesszel, orr szőrzet igazítása, fertőtlenítés, tonizálás, ultrahangos hatóanyag bevitel, soft lézer terápia, BRH vörös és kék fényterápia, oxigenizáló maszk, arcmasszázs, lemosás, tonizálás, befejező gél, kézmasszázs

Ár: 15.000 Ft (90’)

Nyugtató gépi arckezelés

A gyakori borotválkozás, a szárító kozmetikumok még a zsírosabb, ellenállóbb bőrt is dehidratálttá, sérülékennyé és érzékennyé tehetik, kipirosodást, begyulladt szőrtüszőket eredményezhet.
Kezelésünk stabilizálja és megerősíti a kapilláris véredények falait, helyreállítja a természetes egyensúlyt, így a bőr ismét érezhetően megnyugszik, megszűnik a kellemetlen irritáció, égő érzés, ezáltal tartósan csökken a bőr túlérzékenysége, vörössége.
Kezelésünk speciális ápolást jelent az érzékeny, irritált bőr számára, a bőr nedvességtartalmának visszapótlásával.
Kezelés lépései:
letisztítás, peeling, felpuhítás, mélytisztítás, szemöldök formázása, fül szőrzet eltávolítása csipesszel, orr szőrzet igazítása, fertőtlenítés, tonizálás, ultrahangos hatóanyag bevitel, soft lézer terápia, BRH vörös és kék fényterápia, maszk, tonizálás, befejező krém, kézmasszázs

Ár: 15.000 Ft (90’)

Hyaluron-mezoterápia gépi arckezelés

A férfi bőr kollagén és elasztin rostjai vastagabbak, így több vizet képesek megkötni, melyhez a magas lipid tartalom is hozzájárul.
Ennek következménye, hogy a ráncok is később jelentkeznek, de a gyakori stressz, a helytelen életmód és az erős UV sugárzás károsító hatásai rendkívüli mértékben felgyorsíthatják az öregedési folyamatokat.
Kezelésünk azonnali bőrfiatalítást eredményez, feltölti a ráncosodásra hajlamos bőrt, mely teltebbé, rugalmasabbá, láthatóan feszesebbé válik. Hyaluron savas feltöltő kezelésünket a 30 év feletti férfiaknak ajánljuk.
Kezelés lépései:
letisztítás, peeling, felpuhítás, mélytisztítás, szemöldök formázása, fül szőrzet eltávolítása csipesszel, orr szőrzet igazítása, fertőtlenítés, tonizálás, BRH vörös és kék fényterápia, soft lézer terápia, tű nélküli mezoterápia hyaluron savval, maszk, tonizálás, befejező szérum és krém, kézmasszázs

Ár: 18.000 Ft (120’)

RF+Hyaluron-mezo gépi arckezelés

Kombinált kezelésünk az egyik leglátványosabb Anti-aging eljárásunk, mely azonnali Lifting hatást eredményez és feltölti a már kialakult ráncokat.
A Rádiófrekvenciás gépi kezelés a bőr kollagénjének azonnali összehúzódását eredményezi, ami láthatóan megfiatalítja a bőrt, a tű nélküli mezoterápiás kezelés pedig a bőr mélyebb rétegeibe képes hyaluron savat juttatni. Feszesítő, feltöltő kezelésünket a 35 év feletti férfiaknak ajánljuk.
Kezelés lépései:
letisztítás, peeling, felpuhítás, mélytisztítás, szemöldök formázása, fül szőrzet eltávolítása csipesszel, orr szőrzet igazítása, fertőtlenítés, tonizálás, Rádiófrekvenciás kezelés, BRH vörös és kék fényterápia, soft lézer terápia, tű nélküli mezoterápia hyaluron savval , maszk, tonizálás, befejező szérum és krém, kézmasszázs

Ár: 20.000 Ft (120’)

Innovera gépi arckezelés

Az Innovera amerikai formulával történô mezoterápiás kezelésünk volumen pótló, töltô hatással rendelkezik, mely képes hiánypótolni a bôr irha rétegének kollagén, elasztin és aminosav állományát.
22 aminosav, 13 vitamin, 7 nyomelem, 3 esszenciális zsírsav, polipeptidek, glikoproteinek, antioxidánsok és hyaluronsav (10mg/ml) tartalmànak köszönhetôen fokozódik a bôr rugalmassága és tömörsége, kezelésünkkel egy feszesebb, élettel teli bôrkép eredményezhetô. 40 év feletti férfi vendégeinknek ajánljuk.
Kezelés lépései:
letisztítás, peeling, felpuhítás, mélytisztítás, szemöldök formázása, fül szőrzet eltávolítása csipesszel, orr szőrzet igazítása, fertőtlenítés, tonizálás, Rádiófrekvenciás kezelés, BRH vörös és kék fényterápia, soft lézer terápia, tű nélküli mezoterápia hyaluron savval , maszk, tonizálás, befejező szérum és krém, kézmasszázs

Ár: 22.000 Ft (120’)

KRX Kezelés

A KRX egy új dél-koreai professzionális termékcsalád, mely innovatív termékekkel és hatóanyagokkal valódi, látványos, hosszantartó hatást eredményez. A KRX kezelés injekció és fájdalom nélküli feltöltés, anti-age kezelés, mely megfiatalítja a bôrt, stimulálja a kollagén és elasztin szintézist, visszaállítja a bôr rugalmasságát, feszességét, feltölti a mélyebb ráncokat és elôsegíti a bôr azonnali regenerálódását. 40 év felett ajánljuk.

Kezelés lépései:
bôr letisztítása
bôr elôkészítése enzim peelinggel
CO2 Carboxy terápia
PDRN és peptid komplex, lazac DNA ampulla tû nélküli mezoterápiával
Botox ampulla Syn-ake peptidekkel, tû nélküli mezoterápiával
Thread-fill felszívódó kollagén szálak niacinamiddal, peptidekkel, hyaluron savval
Retinol fátyolmaszk
kézmasszázs

Ár: 25.000 Ft (120’’)

Microdermabrasio

A microdermabrasio/bôrcsiszolás jelenleg az egyik leghatékonyabb bôrfiatalító eljárás. A kezelés során kristályokkal végzett csiszolással távolítjuk el a bôr felsô, elhalt hámrétegét, így serkentve a bôr sejtmegújulási folyamatát. A kezelés/kezelések hatására a bôr teljesen megújul, felfrissül, csökken a ráncok mélysége, javul a bôrlégzés, fokozódik a bôr oxigén és hatóanyag felvétele, javul a bôr tónusa, egyenetlensége, fokozódik a kollagén képzôdés, a vákuum hatására pedig javul a nyirokkeringés, a bôr anyagcseréje. A microdermabrasios kezelés egyszeri alkalommal is végezhetô azonban a bôr hibáinak megszüntetéséhez több kezelésbôl álló kúrára van szükség. Kúraszerû alkalmazás heti 1 alkalommal 4-6 héten át javasolt, szeptembertôl-májusig.

A kezelés hatékonyságát ultrahanggal vagy mezoterápiával vagy az Innovera kezeléssel kombináljuk.

Microdermabrasio+UH Ár: 18.000 Ft (80 ’)

Microdermabrazió + Mezoterápia Ár: 23.000 Ft (120 ’)

Microdermabrázió + Innovera Ár: 27.000 Ft (120’)

Bemutatkozás

Ismerje meg kozmetikai szalonunkat!

Ajándékkártya

Lepje meg szeretteit egy kozmetikai kezeléssel!

Időpontfoglalás

Foglalja le most kozmetikai kezelését!

Termékeink

Válassza ki az Önnek leginkább megfelelő otthonápolási terméket!

Kapcsolat

Hívjon most vagy írjon üzenetet!