Visoderm Gépeink

Kozmetikánk a Dr Derm Equipment cég által gyártott gépekkel dolgozik, mely cég közreműködésével évek óta folynak kutatások a Szegedi Egyetem Gyógyszertechnológiai Intézetében. A Dr Derm az egyetlen, kozmetikai gépek fejlesztésével és forgalmazásával foglalkozó hazai vállalat, amelynek a készülékeit tudományos kutatóintézetben vizsgálják, s hatékonyságát nemzetközi szaklapokban publikált eredmények támasztják alá. A Dr Derm kezelőgépek hatékonysága megkérdőjelezhetetlen, az európai kozmetikák elvárásainak megfelelő legmagasabb színvonalat képviselik. ISO által minősített gyártás, biztonságtechnikai előírásoknak megfelelő felépítés, megbízható minőség és hosszú élettartam jellemzi a Dr Derm gépeket.

Ultrahang

Az ultrahang több milliméter mélyre hatol a bőrben és hármas hatást fejt ki: hőhatás, mechanikai hatás, kémiai hatás. Az ultrahang elősegíti a vízben és zsírban oldódó hatóanyagok felszívódását azáltal, hogy meglazítja a bőr felületén található szaruréteget. Az erek kitágulnak, a sejtmembrán áteresztő képessége is javul, így a bejutatott hatóanyagok jobban hasznosulnak. Az ultrahang serkentően hat a kollagén anyagcserére és a fibroblasztokra, a salakanyagok kiürülésére, a nyirokkeringésre és a vérkeringésre. Az ultrahang jótékony hatással van a kötőszöveti rostok feszességére, az izomtónusra és a sejtek ATP aktivitására.

Soft lézer terápia

Az alkalmazott vörös lézer hullámhossza 685 nm. A lézer a sejtek anyagcseréjét serkentve a sejtképződésben és a gyulladáscsökkentésben is szerepet játszik. A Soft lézer terápia biostimulatív hatású, aminek köszönhetően kozmetikai felhasználásának területei is igen széles körűek. Alkalmazható Anti age kezelőprogramokban, bőrfiatalításra, ránckezelésre, stimulálásra; Acne és bőrgyulladás esetén, illetve Rosacea kezelésekor. A lágylézer meggyorsítja az anyagcsere folyamatokat, fokozza a fehérje-szintézist, elősegíti a sejtlégzést és a sejtosztódást, javítja az érújraképződést, stimulálja a fibroblasztokat, növeli a kollagén rostok számát, javítja a mikrocirkulációt, elősegíti a felszívódást, gátolja a miteszer képződést, gyulladáscsökkentő hatása megszünteti a duzzanatot és a bőr vörösségét.

Rádiófrekvencia

A rádiófrekvencia hatására a bőr rétegeiben hő fejlődik, egyenletes területen melegíti az irhát és a bőralját, miközben a bőrfelület kevésbé melegszik fel. Fokozódik a sejtek anyagcseréje és a fibroblasztok aktivitása, a rádiófrekvenciás hő hatására a kollagén rostok összeugranak - ‘shrinking’ hatás - ami egy azonnali feszesítő hatást eredményez. A kezelés kiválóan alkalmas a szem körüli ráncok és homlokráncok feszesítésére. A kezelés hosszútávú eredménye az új kollagén rostok képződésében rejlik.

BRH terápia

Blue-Red-Heat modul, mely a 400-430 nm fénytartomány közötti kék fényt és a 660 nm-es vörös fényt egyidejűleg, közvetlenül a bőrfelszínen képes kibocsátani, ezzel megfelelő intenzitást ér el a bőr mélyebb rétegeiben is. A BRH kezelőfej kifejlesztését több tudományos tanulmány támasztja alá, mely az acnés bőr és más gyulladásos folyamatok aktivitásának csökkenését vizsgálta, fényterápiás módszerrel.

A BRH terápia során a sejtek melegítésének hatására a bőrgyulladásban szerepet játszó Propioni baktériumoknak az anyagcseréjét magasabb aktivitásra ösztönözzük, így gyorsítva fel a gyógyulási folyamatot. A fényterápia hatására a gyulladás mérséklődik, a baktériumok száma csökken, a bőr regenerálódása felgyorsul. A BRH kezelőfejet az öregedő bőr anyagcseréjének élénkítésére, a kötőszöveti rostok feszesítésére és fiatalítására is használjuk, illetve a Rosaceas bőr kezelésére is alkalmazható.

Plasma terápia

A fizikában és a kémiában a Plasma ionizált gázt jelent, illetve a negyedik halmazállapotot a szilárd, a folyékony és a gáznemű mellett. Plasma terápiánk elpusztítja a vírusokat, baktériumokat és a gombákat, szabályozza a bőr védekezőképességét, serkenti a kollagén újratermelődését, serkenti a véráramlást, elősegíti a szövetek méregtelenítését, erősíti az érfalakat, csökkenti a gyulladásokat és elősegíti a sebgyógyulást. Ózon terápiás Plasma kezelésünket a gyulladt, acnés bőrre alkalmazzuk.

Tű nélküli mezoterápia

Az elektroporáció, azaz mezoterápia egy rendkívül hatékony módszer a mikrobiológiailag tiszta ampullák bőrbe juttatására. A készülék által kibocsátott speciális elektromágneses hullámok a bőr szarurétegén szúrt csatornákhoz hasonló, valós nyílásokat hoznak létre a bőrfelszíntől a mélyebb rétegek felé, melyen keresztül a hatóanyag egyedülállóan hatékony módon penetrál a bőrbe. Ezzel az eljárással tűszúrás nélkül, fájdalommentesen tudjuk feltölteni a teljes arc bőrét.

Iontoforézis

Az ionok pozitív vagy negatív töltéssel rendelkező részecskék. Iontoforézis során a galván áram segítségével, ionvándorlással jutnak be az értékes, hidratáló hatóanyagok a bőrbe. A kezelés alapja, hogy az ionok az ellentétes pólushoz vándorolnak. A kezelés során egy módosított egyenáramot használunk, melynek polaritása szabályos időközönként , rövid időre megfordul, így billentve helyre az eltolódott ionegyensúlyt. Az autopolar áram hatékonyabbá teszi az iontoforézist, megakadályozza a bőr kivörösödését, a PH eltolódást és helyreállítja a sejtek eredeti töltését. A kezelés maximálisan hidratál, segíti a vízben oldódó vitaminok bejutását a bőrbe.

Microdermabrasio

A Microdermabrasio/ bőrcsiszolást jelent, kontrollált mechanikai peelinget. Tisztító, bőrlégzést elősegítő és sejtmegújító hatásai miatt alkalmazzuk a bőr hibáinak csökkentésére. A kezelés lényege, hogy egy speciális kezelőfej, vákuum vagy sűrített levegő segítségével alumínium-oxid kristályokat áramoltat a bőr felett, melyek magukkal ragadják az elhalt szarusejteket. A használt kristályok a szennyeződésekkel együtt egy cső rendszeren keresztül vissza jutnak a készülék gyűjtőtartályába. A kezelés hatására a bőr apróbb hibái láthatóan javulnak, intenzíven csökken a ráncok mélysége, a bőr egyenetlensége pedig javul.

Bemutatkozás

Ismerje meg kozmetikai szalonunkat!

Ajándékkártya

Lepje meg szeretteit egy kozmetikai kezeléssel!

Időpontfoglalás

Foglalja le most kozmetikai kezelését!

Termékeink

Válassza ki az Önnek leginkább megfelelő otthonápolási terméket!

Kapcsolat

Hívjon most vagy írjon üzenetet!